film, fotografie en pr

Wereldhave

Wereldhave is eigenaar van tientallen winkelcentra in binnen- en buitenland. De Koperwiek in Capelle aan de IJssel is hier één locatie van. Het bedrijf wilde haar bezoekers graag verrassen op Valentijnsdag. Wij werden gevraagd om dit creatief vorm te geven. Het eindresultaat: een flashmob met danseressen, muzikanten, een DJ, een levensgrote teddybeer, hartjesballonnen en een hoop confetti!

VERRASSING

We kregen de volledige vrijheid om alles zelf te organiseren. Wij gingen aan de slag met de verrassingen, fotografie, film en PR. Op 14 februari liepen we met onze camera crew de Koperwiek in. De rest van het team had zich in de hoeken verstopt. We interviewden nietsvermoedende bezoekers over hun ervaringen met het winkelcentrum. Ondertussen slopen onze artiesten toe om ze met een hoop bombarie en spektakel te verrassen. De aftermovie en de foto's werden door zowel Wereldhave als het publiek goed ontvangen.

OPGEMERKT

Op de dag zelf hadden we bij flashmob acties al een hoop live publiek, maar ook met onze geschoten content kon een online campagne gelanceerd worden om veel mensen te bereiken. Ons project bleef dus zeker niet onopgemerkt. Dat was natuurlijk de bedoeling! We vonden het een onwijs leuke opdracht.