film en foto

QLP

Aannemer QL Projectburo is gespecialiseerd in bouw en installatie. Dit bedrijf zorgt er onder andere voor dat grote projecten goed worden begeleid door de aannemers die zij hiervoor aanstellen. De organisatie miste aansprekende visuele websitecontent. Wij werden gevraagd om beeldmateriaal - zowel foto als video - te maken van een bijzonder project. Middenin Den Haag werd een bijzonder kantoor geplaatst; dat van energiebedrijf Shell, uitgerust met grote klimaatkasten. 

ZWAAR GESCHUT

Een hele onderneming, want bij zo'n project komt zulk zwaar geschut kijken, dat een stuk van de stad moest worden afgezet. Gedurende de avond en nacht werden grote boxen met kraanwagens gesjouwd en geplaatst. En dat alles op de centimeter nauwkeurig...

Wij gingen met een cameraman en fotograaf op pad en maakten met behulp van het prachtige weer die dag een aantal mooie beelden. Tijdens het golden hour kwamen de zachte kleuren op onze camera naar voren bij een ondergaande zon.  

CONTENT

Het resultaat is een bijzondere fotoreportage met stuk voor stuk nieuwe website contentknallers. De beelden van de film worden gedeeld met andere partijen, waaronder energieleverancier Engie. Iedereen die deelnaam aan het project is trots op het verloop en uiteindelijke resultaat!