Nintendo

Film

Gamegigant Nintendo Benelux organiseert regelmatig beurzen en andere evenementen. Bij Nintendo staat het versterken van hun game community voorop. Dat betekent dat het bedrijf er alles aan doet om haar gamers te blijven entertainen. Voor sommige gamers worden bijvoorbeeld NK's of EK's georganiseerd. Om dit gedachtegoed online uit te stralen, werden wij ingeschakeld.

We gingen op pad en keken onze ogen uit op de MIA-gamebeurs (Made In Asia) in Brussel. Een groot deel van het publiek doet hier aan cosplay. In kostuum konden nieuwe games worden uitgeprobeerd of aan kleine toernooitjes worden meegedaan. Als er op een beurs een nieuwe game wordt gelanceerd, dan zijn wij hierbij om de eerste reacties vast te leggen door middel van interviews. Dit deden we zowel in Nederland als België. In Brussel werkten wij daarom ook met de Franse taal. Een nieuwe uitdaging, maar wel een hele leuke! De films die we maakten, werden gebruikt voor de online campagne en verspreid via sociale mediakanalen.

De organisatie is erg tevreden met de kwaliteit van de resultaten. Onze films zijn vrijwel zonder slag of stoot goedgekeurd door het hoofdkantoor. Daar waren we erg blij mee, want meestal moet er nog heel wat worden geschaafd om aan de exacte normen van het bedrijf te kunnen voldoen. Inmiddels hebben we een sterke band opgebouwd en kijken we in de toekomst naar een uitbreiding van de diensten die we nu reeds leveren.

"J'aime bien Mario."

Kopje koffie doen?
Terug naar portfolio