KNNS

Strategie & onderzoek

IT-bedrijf KNNS is al een tijd klant van ons. We hebben met name een aantal gave creatieve brand movies voor ze mogen maken: een deel 1 en een deel 2. Omdat wij de filosofie van de organisatie inmiddels goed kennen, werden we gevraagd om op strategisch niveau mee te denken. KNNS maakt IT simpel en wil de komende jaren een high-performance service organisatie zijn op het gebied van IT. We gingen op zoek naar concrete verbeterpunten in de huidige communicatie en strategie en gingen hiermee aan de slag.

In een aantal sessies hebben we richting gegeven aan de communicatie van KNNS voor de komende jaren. We gingen terug naar de kern van het bedrijf, inclusief de albekende why, how en what achter de organisatie. Vanuit deze gedachte hebben we een verslag gemaakt dat houvast moet bieden aan de organisatie om deze kern te allen tijden te kunnen koppelen aan uitingen.

Ook brachten we in kaart hoe de klanten van KNNS over het bedrijf denken en wat hun algemene waardering is. Ditzelfde onderzoek deden we intern. Beide projecten leverden interessante resultaten op voor de directie. We hebben een regionale partner in contact gebracht met KNNS die het creatieve proces met hen oppakt vanaf hier.

Terug naar portfolio