Hallo! Wij zijn Jack and Morris. Een marketing- en communicatiebureau met als belangrijkste steunpilaren: onderzoek, design en visuele content. Met onze brede expertise helpen wij bedrijven en organisaties hun verhaal te vertellen op een behapbare en effectieve manier. Wij geloven hierbij in het belang van het implementeren van de wetenschap in praktisch communicatieadvies. Om heldere en meetbare resultaten te leveren aan onze klanten, zetten we onze bevindingen om in creatieve, krachtige uitingen. Met onze wetenschappelijke achtergrond gecombineerd met jarenlange ervaring in de praktische wereld, hebben we een aanpak met kennis op vele fronten. Kennis en onderzoek zien wij als de basis voor bedrijven om te groeien met hun strategie.

We zijn er daarbij van overtuigd dat visuele content het krachtigste communicatiemiddel is om jouw verhaal onder de aandacht te brengen. Laten wij nou net een kei zijn in videoproductie en fotografie! Echter zetten we dit niet zomaar in. Doel en functie van onze middelen staan altijd voorop. Dit geldt ook voor onze designs: ze zijn strak, simpel en zonder onnodige poespas.

We werken met een kern van drie. Robin is de eigenaar van Jack and Morris en videoproductiebedrijf Orange Films. Hij deelt graag zijn expertise in jarenlang filmmaken en (video)marketingcommunicatie. Maaike is de creatieveling onder ons en houdt zich graag bezig met gave ontwerpen van logo's, huisstijlen en animaties. Puck houdt van de uitdaging om de juiste communicatiestrategie bij bedrijven te vinden en vervolgens in pakkende social media of websiteteksten te verwoorden.