promofilm

Nintendo

Gamegigant Nintendo Benelux organiseert of bezoekt regelmatig beurzen en andere evenementen. Bij Nintendo staat het versterken van hun game community voorop. Voor sommige gamers worden bijvoorbeeld NK's of EK's georganiseerd. Het bedrijf doet er alles aan om haar gamers te blijven entertainen. Om dit gedachtegoed online uit te stralen, werden wij ingeschakeld.

BEURSFILMS

Zo gingen we op pad naar Brussel en keken onze ogen uit op de MIA-gamebeurs (Made In Asia) in Brussel. Een groot deel van het publiek doet hier aan cosplay. In levensechte kostuums werden nieuwe games uitgeprobeerd of aan kleine toernooitjes worden meegedaan. Wordt er op een beurs een nieuwe game gelanceerd, dan zijn wij er met onze camera bij om de eerste reacties vast te leggen. We deden deze interviews zowel in Nederland als België. Voor de Franstalige kijkers werkten we daarom ook met de Franse taal. Een nieuwe uitdaging, maar wel een hele leuke!

De films die we maakten, werden gebruikt voor de online campagne en verspreid via sociale mediakanalen. Het hoofdkantoor gaf aan blij te zijn met de kwaliteit van de resultaten.

GAME KAMPIOENSCHAPPEN

Met het naderen van het NK Super Smash Bros werden we eveneens gevraagd om een film te maken. We waren aanwezig bij een kwalificatieronde om in gesprek te gaan met de echte rasgamers van dit spel. We legden de reacties vast van het publiek en de teams die aanwezig waren. Het was een mooie dag met veel emoties, spannende competitie en enthousiasme!

Voor het EK Splatoon maakten we een promotiefilm van ons heuse eigen Nederlandse team. Brian, Riolu, Emil en Sap stellen zich voor en vertellen over hun krachten. Zonder daarbij hun tactische geheimen te verklappen, natuurlijk.