strategie, onderzoek & film

KNNS

IT-bedrijf KNNS is al een tijd klant van ons. Voor onze eerste opdrachten hebben we een aantal gave creatieve brand movies voor ze mogen maken: een deel 1 en een deel 2. De missie van KNNS is om de branch te vernieuwen en zich te onderscheiden door IT te versimpelen.

Aan ons de taak om deze technische processen sexy te maken. IT is tegenwoordig op alle dagelijkse vlakken te vinden, zowel zakelijk als privé. Deze verweving wilden we naar voren brengen in onze films. We kozen ervoor om te werken met diverse acteurs en filmtechnieken als spiegels en light painting. Volgens KNNS was het resultaat van de snelle gemonteerde brand movies een schot in de roos.

TERUG NAAR DE KERN

Omdat wij de filosofie van de organisatie inmiddels goed kennen, werden we na deze producties gevraagd om op strategisch niveau mee te denken. KNNS wil de komende jaren een high-performance service organisatie zijn op het gebied van IT. We gingen op zoek naar concrete verbeterpunten in de huidige communicatie en strategie en gingen hiermee aan de slag. 

In een aantal sessies hebben we richting gegeven aan de communicatie van KNNS voor de komende jaren. We gingen terug naar de kern van het bedrijf. Vanuit deze gedachte hebben we een verslag gemaakt dat houvast moet bieden aan de organisatie om deze kern te allen tijden te kunnen koppelen aan uitingen.

Onderzoek

Ook brachten we in kaart hoe de klanten van KNNS over het bedrijf denken en wat hun algemene waardering is. Ditzelfde onderzoek deden we ook intern. Beide projecten leverden interessante resultaten op voor de directie. We hebben een regionale partner in contact gebracht met KNNS die het creatieve proces met hen oppakt vanaf hier.