Website

Koffie doen?

Het maken van jouw website kun je zien als het bouwen van een online persoonlijkheid. Hoe jij je presenteert op het web vertelt veel over wie jij bent, waar je voor staat en wat je wil uitstralen. Budget speelt hier natuurlijk ook een grote rol in. Wij zijn ervan overtuigd dat wij met een doel voor ogen de juiste website kunnen samenstellen. Een website is uiteraard een middel en is pas van waarde wanneer de filosofie hierachter helder is.

Nadat we met jullie en de persoonlijkheid van het bedrijf hebben kennisgemaakt, beginnen we altijd met een creatieve sessie. Wat hebben jullie zelf voor ideeën en welke voorbeelden sluiten hierbij aan? Wij spelen in op de punten die jullie als experts van jullie branche aandragen. Jullie kennen dit werkveld natuurlijk als de beste.

Onze kennis en expertise komt van pas wanneer we van zo'n brainstorm een concrete invulling en design maken. Door de jaren heen hebben we vele websites bekeken en weten hierdoor inmiddels wat wel en niet werkt. Verdwaal- en scrollwebsites kunnen erg vermoeiend zijn voor een bezoeker. Bij jouw online presentatie is het van belang dat de aandacht van de kijker wordt gegrepen door middel van strak, aantrekkelijk en bovenal een simpel design. Hier gaan we dan ook gretig mee aan de slag.

Na de conceptfase maken we een 'wireframe'. Hier bepalen we hoeveel en welke pagina's worden gemaakt. Ook kijken we naar inhoud als tekst, foto's en video's en hoe die het beste tot hun recht komen. Aan die concrete invulling werken wij graag actief mee. We hebben via Orange Films jarenlang ervaring in het filmvak en zijn inmiddels ook gestart met fotografie. We zijn sterk in het maken van pakkende social media en websiteteksten, geschreven vanuit jouw bedrijfsfilosofie. Daar beginnen we al mee tijdens het bepalen van jouw online marketingstrategie. Uit onderzoek blijkt dat een positiever werkt voor het bedrijfsimago wanneer deze interactief oogt in plaats van dat deze dit ook werkelijk is (Chu & Yuan, 2013).

Daarna gaan we aan de slag met het webdesign. Wanneer dit proces is afgerond en jullie ons van feedback hebben voorzien, zetten we de website in elkaar. Onze websites zijn altijd responsive, veilig gehost en hebben een optimale snelheid. We werken met de beste mensen om het 'wow-effect' bij binnenkomst van jouw website te faciliteren.

(Chu, K. & Yuan, B. (2013). The effects of perceived interactivity on e-trust and e-consumer behaviors: the application of fuzzy linguistic scale. Journal of Electronic Commerce Research, 14(1).)

Koffie doen?
Terug naar diensten