Training

Koffie doen?

Alle specialisaties uitbesteden om jouw bedrijf op de kaart te zetten is een optie, maar dit loopt al vrij snel op in kosten. Wil je meer zelf doen, maar heb je hulp nodig in het beheersen van bepaalde specialisaties? Wij bieden een aantal online trainingsprogramma's aan waarvoor je je kunt inschrijven!

We storten ons samen met jou op tactieken van online marketing, fotografie, tekstschrijven, social media of het bepalen van jouw strategie. Het programma van een trainingsdag bestaat uit verschillende dagdelen met ieder een ander aandachtspunt. Tussendoor is er ruimte voor een Q&A sessie met de desbetreffende specialist. We bieden deze trainingen ook aan in live vorm op onze high-end locatie Creative Valley, direct gelegen aan Utrecht Centraal. Na afloop ben je in staat om binnen het trainingsonderwerp van waare te zijn binnen jouw organisatie. Is hierna nog verdere ondersteuning nodig, dan helpen we daar graag bij!

We werken samen met de Radboud Universiteit en zijn daarom altijd op de hoogte van de laatste onderzoeken op communicatiewetenschappelijk gebied. Deze kennis implementeren wij uiteraard in onze trainingen om jullie zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Deze theoretische kennis gecombineerd met onze praktische ervaringen in het werkveld faciliteert een waardevolle combinatie voor onze klanten.

Koffie doen?
Terug naar diensten