Social media

Koffie doen?

Een medium dat de afgelopen jaren een flinke groeispurt heeft doorgemaakt is social media. Sommige organisaties weten niet goed met deze groeipijn om te gaan. "We moeten óók iets doen, maar wat?" Om de paar maanden wordt er een nieuwe app op de markt opgepikt: Instagram, Snapchat en TikTok veroverden omstebeurt de sociale wereld. Naast het platform zelf verandert de inhoud ook nog eens constant. Denk hierbij aan algoritmes op basis van beeldkwaliteit, hashtags en keywords.

Mocht je je nu dagelijks bezighouden met deze trends, dan weet jij hier natuurlijk alles van. De kans is groter dat je er meer baat bij hebt om je te laten adviseren door een expert die dit voor je doet. Onze consultants en ontwerpers weten wat resultaat geeft in de online wereld. Daarin hebben wij een andere aanpak dan de meeste bureaus.

Wij zijn namelijk een kei in visuele content! En laat dat nu nét de core van social media zijn. Het overgrote deel van online content bestaat uit video en dat getal groeit gestaag. Daarom maken wij altijd high-end content die we in een beeldbank verwerken. Zo kun jij deze beelden altijd hergebruiken voor verschillende doeleinden. 

Uiteindelijk wil je jouw doelgroep aan je binden. Met het verhaal dat jij vertelt, geef je ze daar reden voor. We werken dus vooral vanuit het creëren van de juiste content en richten hier onze targetpijlen op. Hoe jij jouw verhaal in de juiste woorden omzet, daar helpen wij je bij.

Naast kennis over de juiste SEO-strategie is de inhoudelijke invulling van jouw verhaal net zo belangrijk. Dit zijn als het ware twee puzzelstukjes die naadloos op elkaar moeten aansluiten voor het beste resultaat (Gensler, Völckner, Liu-Thompkins & Wiertz, 2013). Welk taalgebruik en welke benadering past bij jou en wat dien je juist te vermijden? Wij geven je een inhoudelijk kader waarbinnen jouw boodschap authentiek en geloofwaardig blijft om jouw doelgroep aan te spreken. We vinden het een enorm leuke uitdaging om een bedrijfsfilosofie in pakkende woorden te omschrijven!

 

(Bron: Managing brands in the social media environment. Journal of Interactive Marketing27(4), pp. 242-256.)

Koffie doen?
Terug naar diensten