Ontwerp

Wij geloven in de kracht van design. Een strak en simpel design trekt de aandacht, personaliseert en professionaliseert. Een streven voor ieder bedrijf. Het maakt je herkenbaar en draagt zonder woorden jouw visie uit naar jouw doelgroep. Wij gaan maar al te graag aan de slag met creatieve ontwerpen, maar zijn geen kunstenaars die wekenlang op een design broeden. Bij ons staat namelijk functie voorop!

Ontwerp is een ruim begrip en vereist wat uitleg. Het design waar wij ons mee bezighouden is die van huisstijlen, logo's, banners, posters, displayadvertenties, social media posts, infographics en animaties. Een ontwerp is een middel in jouw communicatiestrategie en zo benaderen wij het ook. We hebben al veel mogen ontwerpen en weten hoe we jouw persoonlijkheid in een strak design kunnen vermalen. Eentje dat de aandacht trekt. Daarbij laten we overbodige poespas achterwege. Simpelheid is onze kracht!

We vinden het mooi om de smaak van jouw bedrijf goed in de vingers te hebben. Daarom doen we onze ontwerpen graag in een zo breed mogelijk scala. We kijken naar wat jullie overall willen uitstralen en passen dit aan in ons design per middel. Met een groot geheel aan uitingen kijken we hoe we jullie doelgroep(en) het beste kunnen trekken.

Terug naar diensten