Online marketing

Koffie doen?

Online marketing is een essentieel onderdeel van een communicatiestrategie. Pakkende teksten, kwaliteitsfoto's en promotiefilms moeten natuurlijk ook daadwerkelijk gevonden worden. Zodat de aandacht en moeite die in de content is gestoken worden beloond met resultaten. Het tijdperk van gokken en gissen over wat jouw doelgroep wil en welke strategie werkt, is voorbij. Wij maken jouw resultaten meetbaar met de juiste technieken.

Om de boodschap juist te implementeren, kruipen we in de huid van de persona: een fictief iemand die (on)bewust op zoek is naar jullie organisatie. Tijdens zijn of haar klantreis loopt deze persoon een aantal stappen door (Alina & Maryna, 2019). Wij zorgen ervoor dat jullie op het juiste moment in beeld komen als vervulling voor deze klantbehoefte.

Hiervoor zetten we een aantal middelen in, maar niet zonder dat we hierbij doelen voor ogen hebben. We zijn goed in het maken van designs, social media of websiteteksten, video's en foto's. Vervolgens gebruiken we het budget om ze op de juiste plekken in te zetten en resultaten te boeken. Dit kan bijvoorbeeld via advertentiemogelijkheden van sociale platformen. Onze experts zijn bekend met deze media en effectieve strategieën die hierbij aansluiten.

We kiezen er bewust voor om de rapportage van deze resultaten op onze eigen manier te doen. We verkleinen de grote hoeveelheden data tot een waardevolle, to-the-point presentatie en dat op een wekelijkse basis. We tonen onze bevindingen met begrijpelijke overzichten als grafieken, tabellen en aanbevelingen. Onze specialisatie ligt vooral op de inzet van foto en video: wat ons betreft de sterkste communicatiemiddelen in campagnes!

 

(Bron: Alina, S., & Maryna, V. (2019). The marketing funnel as an effective way of the business strategy. The art of the Scientific Mind. 4(1). 1-18.)

Koffie doen?
Terug naar diensten