Interim

Koffie doen?

Het kan voorkomen dat een collega wegvalt of dat afdelingen gereorganiseerd moeten worden. Ook in deze tussenperiodes is het belangrijk dat jullie marketing en communicatie door kan gaan. Soms kan het handig zijn om deze zaken parttime of fulltime te laten oplossen door een beschikbare expert. Onze experts kunnen je hierin de helpende hand bieden die op dat moment nodig is. Met interim professionals haal je naast ervaring ook frisse ideeën en manieren van werken binnen!

Doet het geval zich voor dat een collega tijdelijk niet meer werkzaam is door zwangerschap of ziekte, dan kunnen wij die rol (tijdelijk) vervullen. We kijken samen welke werkzaamheden wij het beste kunnen op- of aanpakken en in hoeverre dit binnen het bedrijf of juist op afstand wordt gedaan.

Is deze uitval niet van toepassing, maar missen jullie gewoonweg expertise binnen het team? Dan helpen onze verschillende specialisten je ook graag op weg. Met onze voeten in de klei delen we graag onze kennis over nieuwe methoden en technieken. Bijvoorbeeld betreft het geheel herinrichten van een communicatie-afdeling. Wie is waarvoor verantwoordelijk en welke onderlinge lijnen ondersteunen dit het beste? Dat zijn vragen waarmee wij ons kunnen bezighouden!

Koffie doen?
Terug naar diensten