Fotografie

Koffie doen?

Een aantrekkelijk beeld verkoopt, daar geloven wij in. Je geeft jouw communicatie en marketing (letterlijk) een gezicht. Een Instagram post van een paar pixels kan allang niet meer. Het is bewezen dat fotografie een grote rol kan spelen in de voorkeur van een bedrijf boven de andere. Daarom verwerken wij in onze uitingen fotografie van goede kwaliteit. 

Er zijn verschillende soorten fotografie die in een bedrijf kunnen worden toegepast. Als we aan de slag gaan met portretten, proberen we deze zo natuurlijk mogelijk te schieten. Bij voorkeur doen we dat op een natuurlijke locatie. Jullie collega's en klanten zijn vaak geen acteurs of professionele fotomodellen en dus zoeken wij naar een laagdrempelige setting waarin zij zich het meest op hun gemak voelen. Dit verschil zie je meteen in de foto's terug: stralende mensen op dynamische foto's. Studioportretten behoren ook tot onze mogelijkheden. Dit geeft een nadere uitstraling, maar kan voor sommige bedrijven helemaal in de eigen stijl passen.

De uitstraling van de foto's moet uiteindelijk passen in jullie campagne. Daarom gaat een art director vaak mee naar de shoot om samen met de fotograaf tot het beste resultaat te komen. Is er bijvoorbeeld een meer corporate uitstraling nodig of is dit minder passend? Van de beelden maken wij een persoonlijke beeldbank, zodat jullie altijd toegang hebben tot de mooiste foto's voor een reeks uitingen.

Wij combineren fotografie graag met film, het liefst op dezelfde opnamedag(en). Een krachtige en bovendien efficiënte aanpak in onze ogen. Wij zijn al jaren getraind in het maken van verschillende bedrijfsfilms en promotiefilms. Zowel foto als video spreekt tot de verbeelding en samen werken ze ongelofelijk sterk. Lange lappen tekst en eindeloos scrollen op websitepagina's is er niet meer bij. Wij en jouw klanten worden enthousiast van jouw website met persoonlijke bedrijfsfoto's in hoge kwaliteit en een videoheader die in een paar seconden de geest van jouw bedrijf vangt. Voor die omslag steken we graag onze handen uit de mouwen!

Meer weten over onze skills in visuele content? Lees dan hier verder over onze uitgebreide ervaring in videoproductie!

 

Koffie doen?
Terug naar diensten