Film laten maken

Film is in onze ogen het krachtigste communicatiemiddel. Het verveelt nooit! Onze passie voor film is groot en dat zie je terug in de kwaliteit van onze projecten. Al jarenlang maken wij aanstekelijke high-end videocontent onder de naam Orange Films. Met onze films worden jouw doelgroepen bereikt binnen strakke deadlines én raken enthousiast!

Zo hebben wij films gemaakt voor organisaties als Nintendo, VGZ, Radboud Universiteit, TU Delft, DeLaMar en Coop. We maakten voor hen verschillende soorten films. Dit varieert van een bedrijfsfilm tot live video of een animatie.

Voor video testimonials, instructiefilms en bedrijfsfilms gaan wij met onze gear op pad en monteren het geschoten materiaal vervolgens tot een strak en krachtig geheel. Van tevoren bedenken we in een creatieve sessie met jullie welk doel we willen bereiken en wat er zal worden verteld. We leggen dit vast in een concept en script om precies voor ogen te hebben op wat voor gave manier we jullie boodschap communiceren.

Animatiefilms kunnen ontzettend effectief zijn wanneer ingewikkelde of technische processen op een laagdrempelige manier aan een publiek moeten worden overgebracht. Animatie verkort jouw verhaal tot een begrijpelijke en behapbare video. Wij zijn goed in het maken van bewegende infographics, oftewel 2D-animaties.

Naast het aantrekkelijke aspect van film is dit communicatiemiddel in deze tijden van een afstandssamenleving bijna noodzakelijk om op afstand te kunnen interacteren met jouw publiek. Wij ervaren dat livestream of live video een uitstekende oplossing is voor bijvoorbeeld webinars, online trainingen of podcasts. In hartje Utrecht hebben wij een eigen live studio waarin je kunt plaatsnemen. Het is ook mogelijk om op een locatie naar keuze te draaien. Wij ontfermen ons in beide gevallen over de regie en de techniek, maar denken ook graag mee over de inhoud. Een totaalpakket, dus!

Terug naar diensten